Barghestens Hode 2

Kort om laiven

Setting

Kostyme

Kontakt

Om Arrangørene

Påmelding

Lenker

FAQ

Kostyme:

Laivens kostymekrav skal være forholdsvis lavt: Så lenge alle synlige plagg på et eller annet vis kvalifiserer som "kostyme," er vi ikke så pirkete på det. En del kompendier med enkle kostyme-mønstre ligger f.eks. på sidene til URL (url.uio.no).


Vi bryr oss ikke om hvilket stoff klærne er laget av, så lenge det ikke er neon-rosa eller har glidelås. Ser det ut som ull, så er det ull, og vi kommer heller ikke til å sjekke om noe er sydd på maskin eller ikke. Moderne sko godtas, men ikke joggesko, rosa monsterstøvler og lignende. Hvis du ikke eier noen andre sko enn neon-fargede adidas, sy en pose i neutralt stoff og træ over.


Vi kommer til å avholde en kostymekveld før laiven, ta gjerne med det du har tenkt å ha på deg hvis du lurer. Hvis du ikke har et kostyme, hjelper vi deg med å få laget noe enkelt. En enkel kjole eller vams og bukser tar ikke stort med tid, og kan sikkert brukes på neste laiv også.


Vi oppmuntrer allikevel alle deltakere til å gjøre litt ut av kostymet sitt, da det gir en bedre opplevelse for både deg selv og andre deltagere. Som sagt, laiven er humoristisk, og vi har tenkt å gjøre litt narr av ganske mange clichéer underveis. Så hvis du alltid har hatt lyst til å ha på deg ringbrynje-bikini på laiv, er det bare å ta med seg (Gud, ja! -webmeister).


Ett unntak: Hvis du spiller noe annet enn et menneske, har vi litt høyere standard til kostyme. Du kan ikke bare male deg grønn og påstå at du er en ork. Hvis du ikke får til å se ut som ett troll eller alv, kan du heller ikke spille en (vi regner med at de fleste spillere får til å se ut som mennesker uten større kostymering...).